Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, May 24, 2010

Lunch Lambat

ecehwah...lunch lambat pun nak kecos2...kan...
hehehehhehe biasa la..aku kan nengada....
bila lagi nak nengada ngan korang kan....
:P....

lambat skit jerk pun....idak ler..lambat melampau2....
nie pun sebab hari tue...xda orang nak teman aku kuar lunch...
aku kan pemalu nak kuar makan sorang2..

aku rela berlapar ok..dari kuar sorang2...
sangat buruk perangai aku kan..
aku segan beb...kat area sini...tempat makan sangat penuh dengan jantanzzzzzzzzzzz...
mak malu noks... :P


jam kat radio menunjukkan kul 2.16..
hek eleh cam lewat sangat jerk kan...
saja la propa harus lebey kan...




pesan dekat opismate aku jerk tolong tapaukan aku.....
dah klu pemalas memang padan la ngan muka aku kan..
lambat la aku makan...



tapau nasi goreng kampung nan telur mata..
tapi aku pun xtaw la nape nasi goreng kampung dia nie kaler cam nasi goreng cina...
pucat lesi jerk..
eh eh..orang dah tolong belikan banyak lak bunyi kan...
siap belanja aku lagi tue...
katanya kesian kat orang mengandong xda kawan nak kuar makan..
alasan dia kasi...xpa la..janji dia belanja..cakap la apa pun..
:P




ohhh syorga....perut dah kenyang...
masa tengah dok menunggu nasi aku sampai..
baby kat dalam tummy nie..punya la bergerak2....agaknya baby pun lapar kot..
ye lah..selalunya kul 1 lebih aku dah kasi dia makan...
sorry baby..bonda baby nie kan pemalu.. :P *matik la kena kutuk ngan adia sebab aku cakap aku pemalu..*



notakakikuberbunyi: aku dah selamat sampai kat kl dah nie..nie aku autopublish jerk..tanak kasi sunyi blog kan...cit walhal tibo2 jerk rajin selalu tue pemalas lipas...



11 comments:

kak ina mail said...

ohhh outo publish ye.ingatkan life.ko pemalu ke purple? ko rasa Adia pemalu tak?

Aujinz said...

wahh..lambat sikit makan pun baby dah tendang tendang...

aku lambat makan pun..baby kat dalam ade tendang tendang...

Lovely Bella said...

cam sedapp jerk ns goreng tuh adeh.. dah bape ari x mkn nasi nih nak diet. hehhe :)

POSH76 said...

cian baby mummy tak leh makan lambat tau....no good for the baby....sedap jer aku tngk ko makan hehe

Dee said...

siannya mkn lambat..mcm dee pun sorang2..kul 12 dee dh kuar tapau..ngelakkan jantan2 yg suka bersidai n potpet psl pompuan..mencik!!

qellissa said...

hr ni byk blog publish pasal mkn..termasuklah blog I..hihihi..terliur tgk nasi goreng tu...coz i tgh diet, xleh mkn nasi...huhuhu

A D I A said...

k.ina? motip mempersoalkan tahap ke maluan saya disini?

tuan tanah, baru nak sound pasal shy2 itu hehe. org kedah mana ada pemalu, tgk tok aku, peramah gila.

Lady of Leisure said...

tak bawak bekal cam roti ke ape2 at lest kalau lambat lunch boleh amkan roti dulu

Ena said...

same la ngan akak..

n3 akak yg pg tadi tu auto publish sebenarnye.. tapi mesti kenkawan ingat live punyer.. hohoo..

sononye kalo selalu dibelaja.. hehehe

Mimy Hamid said...

ko lunch lamabat pun ada org tapu best tullllllll..untung nya preggy mum

Deqna said...

sian tau.. kasi baby tunggu2 sampai lapar.. "baby len kali kick kasi kuat lagi yer"..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails