Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, May 13, 2010

Dengar nie yer sayang..

Hari sabtu lepas...masa beli barang dekat MYDIN USJ
aku tengok laki aku dok kelebek satu barang tue...
mula2 aku malas la nak amik port...arrhhhh lantak ko la c2 kan..nak beli apa pun..
bukan aku yang nak kena kuarkan duit... :P
kang aku tanya lelebey kang..aku lak kena bayar kang..hahahahaha
*kedekut taik idung masin kan...wekkkkkkkkkkkkkkkkk mana taw nie masin..ahhahahaha*

pas tue aku tengok..bukan main lama ok dia dok kat tempat tue..
apa mende la yang dia dok kelebek tue kan..
terus aku pun nyibuk2 la g ngedeng2...

ropa2nya...kawan tengok kusyuk dok memilih MP3..
(ye2 aku taw..orang lain dah lama beli mende nie..kitorang jerk yang baru hegeh2 nak beli... :( )
pas tue siap nak beli headphone bagai la kan...walaupun memang dah dapat skali handpree tue kan..jap g xjadi beli headphone sebab cousin aku dah belikan...
dia beli yang baru...yang dia lama dia kasi kat aku...
jimattttttttttttttt xyah beli.... :P





kaler pinkpurple...
ok la kaler nie..cantik jugak kan..
kaler peberet posh nie...hehehehhehee



*sowei la gambar blur jerk...almaklum la..pake tipon mak yang xbrapa nak canggih tue jerk... huhuhuhuhuhu..en shukri..nanti nak hadiah..sempena besday nan sempena lahirkan anak tuk abang....ala...nokia E72 pun ok...*



nak taw...apa yang buatkan en shukri nak sangat beli MP3 tue...
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


(kasik sound effect skit....)


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


dia download ayat2 quran kat dalam MP3 tue..
pas tue dia nak kasi baby dengar katanya....
makanya....sekrang...balik keja jerk..sambil layan adamaya aku kena la mainkan MP3 nie..
pas tue letak kat perut....
headphone tue...nama jerk jenis elastik..tapi xbrapa nak terletak dah kat perut aku..
apakah maknanya e2...ahahahahahhahahaahha
aku cakap patut la beli headphone..klu pakai handpree tue nak sangkut kat celah bedah mana lak kang..dah la nak dengarkan ayat2 quran..xkan nak selit kat celah spender kot...
tak maw..tak maw..tak maw....not gud.. :P




*pandangan dari atas.*
tangan kaber tetek hahahahahaahahah
tunjuk buah strawbery tue dah la... buah dada kasi close la.. :P


tapi kan..setiap kali aku mainkan ayat2 quran nie...baby terus dok diam2...
agaknya dia pun syiok kot..layan sora pak arab yang baca al-quran tue....
kot x....masa aku tengah berehat kan..time tue la dia pun aktif memusing2 kat dalam...
nak2 kalu time en shukri dok pegang2 perut aku..
bukan main bertindak balas ok....pandai nyek nak main ngan daddy... :)



notakakikuberbunyi: satu perasaan yang sukar tuk aku gambarkan dengan kata2...indah sangat...sowie la klu korang bosan aku dok story pasal baby jerk nyek... :)


15 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

bagus2..biar dengar selalu.. esok besar jadi ustazah k...

Siti Shuhadah Zainol said...

bagus2..biar dengar selalu.. esok besar jadi ustazah k...

kak ina mail said...

amboiii , kecik dah dengar MP3.kasi dengar lagu linkirn park sikit.ko kena bagi selang seli seli sikit.duniawi nak gak.khe khe

Mimy Hamid said...

bagus sgt ko ajar dengar al quran..sejuk hati aku nengok...bebe benda alah pink tu aku ada sejibikk

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Siti Shuhadah Zainol ~ hehehehehe


kak ina chef ~ hahahaha hat tue..hari2 baby dengar..mak dia dok melalak dalam keta..pantang ada lagu best skit..ahahahahha

Mimy Hamid ~ hehehehehe laki aku la tue...nak harap kan aku...hehehehe xtaw la...tue la kan..orang lain dah berzaman ada..aku baru nak beli...

Dee said...

ieda..dee dulu pun buat gitu..pastu..malas..baca sendiri je..tp first bb mmg excitedkan..

A D I A said...

wahh i takde pun mende alah tu, donlod lagu masuk HP je *nanges*

bagus2 kasi baby dgr. kalau leh dalam kete dgr lah ikim.fm ye

Lady of Leisure said...

untuk baby2 skrg dalam perut lagi dah leh dengar mp3 kan hehe

NeenaAnuar said...

jgn risau... awak bukan lah org terakhir yg memiliki bende alah pink tu... kite till now pun belum ade sebutir pong! hahaha...

babyy... make sure you be a good baby later keh! :D

Cik Yayang said...

Alhamdulillah..
Bagus En. Shukri buat cmtu...:-)

ratusiput said...

bagus camni utk baby...kena mula dr dlm perut la...tenang je...

Lovely Bella said...

hehe kalo bella pregnant nanti mau bt cenggini laaa.. gatai nak menikah!! adehh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ hahaha tue la..nak tunggu parentsnye bacakan alamat lama sangat kan..kasi dengar melalui MP3 nie jerk la.. :P

A D I A ~ hahahaha...dalam keta layan hot fm..xpun sinar jerk...heheheheh

Lady of Leisure ~ tue la kan..jangan nanti kuar terus mintak PSP sudah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ hehehhe thanks untie nin...

Cik Yayang ~ :)

ratusiput ~ tue la kan..kasi tenang skit...nanti nak besarkan anak2 zaman teknologi sangat2 mencabar kan..

Lovely Bella ~ hahahah kenduri jangan lupa jemput taw.. :P

-niD's- said...

akak....dingaji kan oleh akak sendiri lagik gemmpak maksima.hasilnya..

walaweih....sungguh berkesan dan mengesan kan...ehehehheeh

banyak-banyak baca surah AL-LUQMAN...sok ni bijak pandai.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails