Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Sunday, May 16, 2010

Tik Tok Tag...jawapannya T&G..



Award nih dapat secara paksaan *hauhauahuahuahu sila jangan percaya ok..* bakal pengantin kita....*dengan ucapan mana kad kawen nyer??? :P*



anyway thanks la my dear.....coz bagi this award....
tapi masalahnya...nice ke blogger i nie???? hehehehehhehe
aku nice la weii....lihatlah dunia..betapa nicenya aku...siap dapat award ok...
*ok2 aku taw..aku dikuasai perasaan perasan yang tinggi..:P*

1)apa yang bermain difikiranmu sekarang...- tengah pikir nak masak apa la tuk en shukri hari nie...dan apa aktiviti hari nie...tanak la dok umah jerk..bosan oooooooooooooo....nak ajak en shukri g putrajaya la....


2)Nama samaran kamu - Adik..(family aku panggil)..

Eida..Yus..(kawan2 panggil) klu yang muda2 dari aku..ada kakak la kat depan nama aku tue...

Mrs. Purple (setengah dari member blogger panggil)

Cayang..(boypren panggil..en cilap...en shukri panggil)...

Bonda (nak suruh my baby panggil hehehhee )

Manja..Comey...Cute...(ohhh tipu....nie aku panggil diri aku sendiri..)


3)berikan 3 (lebih xleh ke?? ) orang yang kamu sayang - of course la..mama aku...abang aku...dan en shukri...


4)Panggilan untuk si dia - Abang...

tak kan nak panggil oiiiii kot... (nak kena silambam dengan en shukri nak panggil gini)


5)Hadiah yang korang impikan dari yang tersayang - Kasih sayang yang tidak berbelah bahagi...harta menda..(hahahahahaha gila mata $$ kan)


6)Blog mana korang suka follow - Blog yang aku rasa best...dan aku selalu tinggalkan comment..ha tue la blog yang aku suka follow...amacam ada dalam senarai dak??? :P

ala jangan la majuk...xkenai maka xchenta la ye idak...


7)Bagi award ni kepada 15 blogger lain -

A) POSH

B) NEENA

C) DEQNA

D) ADIA

E) LADY OF LEISURE

F) IKIQZANA

G) KAK ENA

H) SHUHADAH

I) MIMY HAMID

J) KAK INA MAIL (akak tolong buat taw...kot x..majuk nan ko..:P)

K) NIDA

L) RATU SIPUT

M) SYANA

N) IENA ACHIK

O) LOVELY BELLA

fuhhhhhh merembes peluh jantan aku taw..nak pikirkan...15 orang tue....

yang mana yang aku xkasi tue..bukan beerti anda ku lupakan... (intonasi cam iklan dua alam tue taw...) next time aku kasi lak kat korang ok...


ok la..hapie weekend....esok kan dah keja...so hari nie leh la release tension layan tag ye idak...

12 comments:

NeenaAnuar said...

TQ dear sbb ingat kat kite! nanti kite buat yek! muuuuahhhsssss!!!

ratusiput said...

erkk...kena tag ekk...ehehehe...

Aujinz said...

fuhhh..legaaaa.... :D

Lady of Leisure said...

tq so much... banyak hutang tag i masih dalam proses hehehe...

Ena said...

aiyakkkk!!

tag lagikk adeih!!..

heheh.. akak amik ye ida.. tapi mood kelaut la.. lom dipulangkan lagikk.. huhu

btw, thanks dear.. :)

Ena said...

uhuk.. lupe pulak.. soklan tag tak leh nak copy.. sob sob sob.. jenuh gak tu nak taip satu2.. heheh

Iena said...

me tercalon dlm list nice blog?! giler bangga nok! terus usung award wak blk umah! :)
thank u beb...

Siti Shuhadah Zainol said...

shu da dpt award ni.. anyway thanks erk sbb ingt shu...suka blog shu kan.... sbb akak selalu drop comment kat blog shu..year... TQ..TQ..

SURIA AMANDA said...

akak...meh email alamat akak kat suriaamanda@yahoo.com..nak nganto kad...hehehehehe...cepat tau 3 minggu jer lagiks..kalau nak merasa masakan NS la kan...

ikiqzana said...

wah.. aku tersenarai gak.. tqvm yus.

Deqna said...

mekasih byk2 for the award... tapi kita tepek dulu award ni kat blog kita boleh tak.. tag nye nanti2 bila kita terajin, kita buat.. aci tak? hahahaha

POSH76 said...

sekarang jugak aku bikin kalu tak mau taun depan baru settle...hehe

thanks sudi kasik kat aku...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails