Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, May 14, 2010

Bunga2 dada...

hari tue cam biasa g melawat umah kawan2...
tiba2 aku cam tertarik lak nak uat N3 pasal baju tido nie...

kebetulan design dan salasilah baju tido nie..sama...
datang dari orang yang balik MEKAH..tapi MADE IN CHINA...
tapi dari orang yang berbeza...
aku dapat dari mama aku yang balik dari MEKAH masa pegi buat umrah last year...
budak cute nie lak dapat dari mama dia jugak..tapi kawan mama dia kasi...
hehehehehehehhehehehe
so meh la aku tepek...nie aku punya....



maap la..nampak sangat tangan ku pendek kan...
eh bukan2..baju tue yang besar..saiz L ok...
saiz minah2 arab la katakan...
aku nyer blue kaler....



amaran...nie bukan antu pocong taw....
sila jangan betoikan monitor anda...
ish....xnampak wei...walaupun jari2 runcing ku...
hahahahahahahaha
jap jerk tangan tue..lepas habis amik gambar nie..aku sentengkan tangan baju tue sampai ke siku..
tue pun nasib baik..dah xleh nak sentengkan..kot x..aku senteng sampai ke bahu...



kasi close up skit kat bahagian bunga2 cinta kat dada nie...



*alamak nampak lak..tanda demam campak aku kat dada tue..*
xnak ilang weh tanda tue..huhuhuhu sakit taw kadang2 terkena rantai..@ tergaru ke...
pehhhh berdenyut2...



aku suka jerk pakai baju nie...nak2 lak mama aku kasi kan... *mende pree semua best ye idak..*
tapi semenjak berbadan dua nie..aku xbrapa gemar la pakai baju nie..sebab panas....
aku lebih suka pakai kaftan jerk...senang..masuk hangen atas bawah..kiri kanan.... :P
lagipun klu pakai kaftan nie rasa bebas skit...xda apa2 tersekat kat perut...



eh cam best jerk..klu buat N3 nie cam tag kan...mana ada orang buat lagi kan..
tag pasal baju tido peberet...
apa kata aku buat tag...baju tido peberet....
ha ada bran ka????? letak jerk...la...tapi klu yang sensored2 sangat tue..sila pastikan
mendapat kelulusan FINAS dulu no...
hehehehhehehe meh sini aku nak tag....sapa nyek...

1) Neena (dah la dia tengah xsihat..matikla kena marah..heheheh)
2) Posh (sebab dia baru nak tag aku... :P)
3) Mimy Hamid ( nok..aku nak tengok gak baju tido ko...nanti senang aku kasi hadiah kawen ko..heheehhe)
4) Shu ( sebab hari tue..xsempat nak jumpa dia dekat padang besar.. :P)
5) Suria Amanda (dia kan nak kawen hujung bulan nie...tayang la skit baju tido peberet)


notakakikuberbunyi : adia..sama dak baju tido kita nie??? hehehehehhehehe
maap la..semua gambar xda kepala..e2 kapla sudah kena potong dengan FINAS la..hahahahahah

13 comments:

ikiqzana said...

cantik bunga2 kt baju tido tu.. suker kaler biru...

sib baik x kena tag.. hehehe..

Siti Shuhadah Zainol said...

alamak... nak kene snap bju tido la ni? hehehe.. xpe..xpe.. akan ku laksanakannya.. tungguuuu...

A D I A said...

eh sama baju tido kita! kawan mama hadiahkan gak. mine kaler gold (bukan purple hoccay). ko size apa ni beb? aku nya size XL tauu tapi muat besar certain part je. apakah erti ini semua?

Lady of Leisure said...

i pun suka biru, rasa mcm kene ngan kulit i tapi dengan syarat biru gelap la hehe..

Iena said...

seb baik aku x kena tag... kalo x haru nok... aku xder baju tido... aku tido bogel! hahahahahhahaaaaaaaaaaaa...*gelak syaiton lagi...

qellissa said...

cantek bunga2 di dada itew.. leh tdo ngan bergaya..lalala

Ena said...

ida,

kalo akak kan.. leh berangan je la nak merase naju tido cenggini.. sob sob sob..

cantek la baju tu.. i like that color :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ikiqzana ~ bunga2 tue memang cantik...ehehhehehe

Siti Shuhadah Zainol ~ hehehe buat taw...

A D I A ~ tue la pasai..sama kan..baju tido kita nie..kaler jerk lain..

POSH76 said...

beb cantik baju tido hang nak2 tang sulam tu...aku pun suker gak material camni...cuma aku tak suker jenis pakai seluar...

Pssst: aku nyer baju tido see thrulaaa camno nak buat TAG ni huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ hehehehe blue black nyek..memang cantik..

Iena ~ rugi weh aku xtag ko..

qellissa ~ hehhehhehe tue la..tido dalam bunga.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ lorrr napa lak kak??? huhuhuhu

NeenaAnuar said...

hohohoho... dahsat arr tag nie... skg nak kene pikir camner nak amik gambar supaya leh lepas dari sistem penapisan negara! hahaha..

ok.. tunggu akan ku buat tag nie nanti yer! thanks for tagging me sis! walaupun tak sihat.. akan ku buat jugak nanti yer! :D

Mimy Hamid said...

ko kang aku pki baju tido sexy terjojoll...yer nnati aku snap ek..adoi memacam halll ..heh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails